Gareth Bale saattaa tehdä hänen toisen Tottenham-debyyttinsä tulevana sunnuntaina, kun joukkue isännöi West Hamia Valioliigan viidennellä ottelukierroksella.

José Mourinho ei kuitenkaan ole antanut vielä muita lupauksia, kuin että lopullinen päätös Balen paluuttamisesta tulee olemaan hyväksi koko joukkueelle.

Bale jätti Real Madridin noin kuukausi sitten, kun hän palasi Tottenhamiin kauden 2020-21 kattavalla lainasopimuksella. Kentälle 31-vuotias walesilainen ei ole vielä ehtinyt, sillä hän siirtyi seuraan loukkaantuneena.

[readmore from=Tottenham]

Kesästä saakka häirinnyt polvivamma on kuitenkin nyt selätetty, minkä takia Balea on ounasteltu jopa avaukseen West Hamia vastaan. Viimeiset kaksi viikkoa laituri on kohentanut kuntoaan Tottenhamin harjoituskeskuksessa.

– Joukkue on tärkein ja Gareth on täällä auttaakseen joukkuetta. Mutta samaan aikaan me välitämme hyvin paljon hänestä, Mourinho kertoi torstaina Sky Sportsille.

– Joten kun teemme päätöksemme, se tulee olemaan hyväksi sekä joukkueelle että hänelle. On hyvin tärkeää, että hän viettää iloisen kauden täällä, tässä vaiheessa hänen uraansa.