Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho on viime aikoina hauskuuttanut seuraajiaan Instagramissa huvittavilla päivityksillään. Moni portugalilaisluotsin julkaisuista on päätynyt suoraan meeminikkareiden materiaalipankkiin ja puheenaiheeksi internetin keskustelupalstoille.

Myös Mourinhon viimeisin päivitys on kerännyt lyhyessä ajassa paljon huomiota – ja herättänyt kysymyksiä. Uusimmassa kuvassaan Mourinho poseeraa hymyillen Tottenhamin laitapuolustajan Sergio Reguilónin ja hintavan kinkkukimpaleen kanssa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jose Mourinho (@josemourinho) jakama julkaisu

– Lupaus on lupaus. Maksoin tästä 500 puntaa, mutta minä pidän lupaukseni, lukee kuvan tekstisaatteena. (Jos kuva ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ)

Päivityksestä ei käynyt ilmi, minkä vuoksi Mourinho päätyi ostamaan kinkun. Goal ehti sen sijaan jo epäillä, että ostos oli palkinto Reguilónille espanjalaispakin hienosta esityksestä Manchester Cityä vastaan.

Mourinho kuitenkin paljasti tiistain lehdistötilaisuudessa, miksi hän todellisuudessa päätyi maksamaan 500 puntaa espanjalaisesta kinkusta.

– Tarina tämän viimeisimmän somepäivityksen takana on yksinkertainen. Pelaajat halusivat espanjalaista kinkkua. Se on melko kallista, joten kuka sen maksaa? Onko Reguilónin maksettava, koska hän on espanjalainen?, Mourinho kertoi.

– Sovimme, että jos voitamme [Manchester Cityn], niin minä maksan kinkun. Pelaajat olivat tietysti tyytyväisiä, että minun piti maksaa.

Mourinho julkaisi kuvan Tottenhamin voitettua viikonloppuna Cityn 2-0. Reguilón operoi täydet minuutit Spursin puolustuksen vasemmalla laidalla ja piti etenkin Riyad Mahrezin pimennossa. Algerialaistaituri tuli vaihtoon 73. minuutilla ilman, että oli päässyt kertaakaan Reguilónista ohi.

LUE MYÖS:

Artikkelia muokattu 25.11.2020 kello 16:14 – Mourinhon kommentit lisätty juttuun.