Bournemouthin manageri Eddie Howe vakuuttaa, että hyökkääjä Joshua King ei ole liian harmissaan, vaikka hän ei päässytkään siirtymään viime kuussa Manchester Unitediin.

Manchesterin suurseura tavoitteli Norjan maajoukkuepelaaja Kingiä, 28, joka pelasi Unitedin organisaatiossa jo vuosina 2008-2013. Hän esiintyi Unitedin edustusjoukkueessa vain kahdesti ja lähti hakemaan läpimurtoaan muualle. Bournemouthissa hän on pelannut kesästä 2015 lähtien ja tahkonnut seurassa 160 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 47 maalia ja syöttänyt 15.

Loukkaantuneelle Marcus Rashfordille tuurajaa etsinyt United teki tammikuussa Kingistä noin 23,5 miljoonan euron tarjouksen, jonka Bournemouth hylkäsi. Toista tarjousta ei enää tullut, vaan United lainasi siirtoikkunan viime hetkillä Odion Ighalon kiinalaisesta Shanghai Shenhuasta.

– Kaikki on todella hyvin. Hänellä oli pari vaikeaa päivää, mutta se oli suuri kohteliaisuus ja hetki hänelle, kun Manchester United ilmaisi kiinnostuksensa, kommentoi Howe Sky Sportsin mukaan.

– Hän on erittäin keskittynyt seuramme nykyiseen tilanteeseen ja tietää, että olemme putoamistaistelussa. Nyt ei ole oikea hetki keskittyä itseensä, ja hän tietää sen.

– Kaikki pelaajat ymmärtävät, miten jalkapallo toimii. Pelaajat ovat täällä, siirtoikkuna on kiinni ja he ovat erittäin keskittyneitä joukkueeseemme ja meidän tilanteeseemme.

– Meidän tilanteessamme ei voi ajatella yksilöitä. Kaikkien on puhallettava yhteen hiileen.

LUE MYÖS: