José Mourinho haluaa yhä hankkia uuden keskushyökkääjän ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Nyt Tottenham suunnittelee tarjousta Bournemouthin Joshua Kingistä, kertoo The Telegraph.

Norjalaiskärki missasi kauden 2020-21 avauksen loukkaantumisen takia, mutta pelasi 25 minuuttia sunnuntaina, kun Bournemouth peittosi Teemu Pukin edustaman Norwichin 1-0-lukemin.

Mestaruussarjaseura on englantilaislehden valmis kauppaamaan 28-vuotiaan Kingin eteenpäin oikeaan hintaan, sillä hänen sopimuksensa seurassa umpeutuu ensi kesänä. Aston Villaankin tänä kesänä yhdistetty King on pelannut Bournemouthille yhteensä 171 peliä ja tehnyt niissä tasan 50 maalia.

Tottenham hankki Gareth Balen lainalle Real Madridista reilu viikko sitten. Mourinho haluaa kuitenkin vielä pienentää Harry Kanen työmäärää ja tuoda uuden kärjen hänen varalle.

[readmore from=Tottenham]

Tottenhamilla ei ole sinänsä kiire Kingin kanssa, sillä valioliigaseuroilla on tänä syksynä lupa ostaa pelaajia alempien sarjatasojen seuroista vielä 11 päivää siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen. Mourinho toivoisi kuitenkin saavansa kaikki pelaajahankinnat maaliin mahdollisimman pian, jotta rotaatiota olisi helpompi harrastaa raskaan ottelutahdin keskellä.

Mourinho haluaisi ensisijaisesti kohdemiehen tyyppisen hyökkääjän – samankaltaisen kuin seuran jättänyt Fernando Llorente – mutta vaihtoehtoja on monia. King voi pelata tarvittaessa myös muissa hyökkäyksen rooleissa, kuten vasemmalla laidalla.

Tottenham oli aiemmin vahvasti kiinnostunut Eintracht Frankfurtin Bas Dostista, mutta Bundesliiga-seura ei suostunut päästämään 31-vuotiasta hollantilaiskonkaria lainalle.