Useat lähteet ovat uutisoineet tällä viikolla, että Borussia Dortmund ja Englannin Mestaruussarjassa pelaava Birmingham ovat päässeet yhteisymmärrykseen Jude Bellinghamin siirtokorvauksesta, jonka arvioidaan olevan noin 35 miljoonaa euroa.

16-vuotias nuorukainen on mediatietojen mukaan ollut myös Manchester Unitedin ostoslistalla. Tilanne siis muistuttaa huomattavasti muutaman kuukauden takaista kilpailua Norjan Erling Braut Hålandista, joka lopulta päätyi Dortmundin voittoon. Huhujen mukaan norjalaishyökkääjän Old Trafford -siirto jäi kiinni pienistä yksityiskohdista.

Vaikka Birmingham on jo hyväksynyt Dortmundin Bellingham-tarjouksen, uutisoi The Athletic, että pelaaja ei vielä ole tehnyt lopullista päätöstään ja tämä tarkoittaa Unitedille sitä, että peli ei ole vielä menetetty. Seura siis pyrkii tällä hetkellä vakuuttamaan Bellinghamin siitä, että hänelle olisi parempi ratkaisu siirtyä Ole Gunnar Solskjaerin ryhmään kuin Bundesliigaan.

Manchesterissa tapauksesta on otettu iso tavoite, sillä toista siirtotappiota Dortmundille lyhyen ajan sisään pidettäisiin imagotappiona. Tällä hetkellä saksalaisseura on selkeä ennakkosuosikki, mutta United ei ole vielä luovuttanut.