Arsenalin kannattajat ovat vaatineet päävalmentaja Arsène Wengerin eroa tai erottamista jo pitkään. Kuluvan valioliigakauden mittaan fanit ovat menettäneet hermonsa ranskalaisjäärään entistä pahemmin, kun toivottua tulosta ei ole tullut.

Arsenalia syksystä 1996 asti valmentaneella Wengerillä on sopimus lontoolaisseuran kanssa vielä ensi kaudesta. Suuri osa Tykkimiehiä kannustavista haluaisi kuitenkin Wengerin pakkaavan laukkunsa viimeistään kauden päätyttyä kesällä.

Miten uskot Wengerin käyvän, Suomen A-maajoukkuetoppari Juhani Ojala?

– Uskon, että Wenger pysyy tämän kauden loppuun, mutta veikkaan hänen jäävän kesällä sivuun, ellei tässä tule jotain ihan älytöntä putkea, että he voittavat loput pelit, Ojala vastaa Valioliiga.comille.

Ojala uskoo, että myös Eurooppa-liigan voitto ja sitä kautta ensi kaudeksi Mestarien liigaan pääsy voisi pelastaa Wengerin työpaikan.

– Siellä on niin kovia joukkueita vielä mukana, etten oikein enää usko siihenkään.

Valioliigassa Arsenalin pitäisi sijoittua neljän parhaan joukkoon päästäkseen ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Se vaikuttaa tällä hetkellä utopialta, sillä kirjoitushetkellä kuudentena olevan joukkueen ero neljäntenä olevaan Tottenhamiin on 13 pistettä, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta.

– Wengerin asema on uhattuna, voisi sanoa. Ainakin Mestarien liigan paikat ja top 4 -sijoitus ovat mennyttä, Ojala sanoo.

Valioliigaottelu Arsenal-Watford näkyy tänään kello 15.25 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi. Ville Kuusisen selostaman ottelun parhaat palat ovat katsottavissa osoitteessa viasport.fi.