© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp puolustaa puolustustaan – ”Jälkipuheita on helppo esittää, en ole kiinnostunut niistä”

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ole kiinnostunut Jamie Carragherin ja Graeme Sounessin joukkueensa puolustuspeliä kohtaan esittämästä kritiikistä. Varsinkin nuori Trent Alexander-Arnold saa saksalaisen tuen seuralegendojen puheista huolimatta.

19-vuotiaan katsottiin päästäneen Marcus Rashfordin ohitseen turhan helposti lauantain Manchester United -ottelun avausmaalitilanteessa.

– Mitä he sitten sanoivat, että puolustimme huonosti? Jos joku sanoo että kyse oli vain Trentin virheistä, niin hänellä ei ole mitään käsitystä jalkapallosta.

– Minun täytyy katsoa tilanteet uudelleen, mutta se mitä näin pelissä oli Rashfordin loistava taidonnäyte. Hänen esityksensä oli täydellistä hyökkääjän peliä, emmekä me voi puolustaa aivan kaikkea.

Sounessin, ja muutenkin lievästi sanottuna huonossa huudossa tällä hetkellä olevan Carragrehin puheet eivät saa Kloppilta minkäänlaista arvoa.

– Jälkipuheita on helppo esittää, en ole kiinnostunut niistä. Nämä kommentaattorit eivät tuo meille pisteitä, eivätkä myöskään vie niitä. He ainoastaan välittävät viestejä, niin hyviä kuin huonoja.

Lähde: Four Four Two

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden