Jürgen Klopp kauhistui vastustajan pelityylistä – ”Se on kuin keilausta, ja nyt pelaajaltamme meni nilkka”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Jürgen Klopp ei ollut järin tyytyväinen, vaikka Liverpool haki täydet pisteet Burnleyn vieraana. Keskiviikkoillan kamppailu päättyi Poolin 3-1-voittoon.

Kloppia kauhistutti ja harmitti Burnleyn hyvin aggressiivinen pelityyli. Sivutuotteena Liverpoolin Joe Gomez joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi.

– En tiedä, kuka teki ensimmäisen taklauksen. Se oli kolmen metrin liukutaklaus, taklaaja osui palloon ja kaikki hurrasivat. Sanoin tuomarille: ”Siinä ei ollut rikettä, mutta voisitko sanoa, ettei tuollaista voi tehdä.” Klopp sanoi lehdistölle pelin jälkeen.

– Taklaaja sai pallon, hieno juttu. Mutta se on kuin keilausta, sillä taklaaja vetää samalla pelaajan nurin. Sellaista tapahtui neljä tai viisi kertaa. Kaikki tykkäävät siitä, mutta nyt Joe on loukkaantunut, eikä vamma ole todennäköisesti ihan lievä.

– Emme vielä tiedä vamman vakavuutta, mutta nilkka siinä meni.

– He [Burnley] halusivat olla aggressiivisia. Aggressiivisuus on osa jalkapalloa. Sitä yrittää jotain, mutta jonkun on sanottava ”olkaa varovaisia”.

– Pelissä oli paljon kaksinkamppailuita. Ei ollut mitään sellaista, mikä olisi mennyt yli, ne olivat normaaleja taklauksia. Mutta aika on ohi kolmen metrin liukutaklausten osalta.

– Me kaikki haluamme voittaa jalkapallo-otteluita, ja siihen on olemassa erilaisia tapoja. Jonkun on kerrottava, että tietyt teot on lopetettava. Riittää kun ottaa pari askelta ja taklaa ihan normaalisti.

– Tuomarin on pidettävä huolta siitä, että tuollaista [mitä Gomezille tapahtui] ei tapahdu toistuvasti.

Huhtikuun huippuetu: Talletus tuplana + 25€ riskitön veto!