Jürgen Klopp valmis suureen rotaatioon seitsemän pelin maratonissa – ”Meillä on sauma pärjätä huomattavasti paremmin”

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp valmistautuu kierrättämään Liverpoolin miehistöä joulukuun ruuhka-aikoina. Reds pelaa seuraavan 27 päivän aikana yhteensä peräti seitsemän ottelua Valioliigaa ja Mestarien liigaa.

Mestarien liigaa on vielä jäljellä tiistain kohtalonpeli Napolia vastaan. Liverpool tarvitsee ottelusta voiton jatkaakseen pudotuspeleihin.

Klopp teki jo tämän viikon Burnley-otteluun seitsemän muutosta avaukseensa. Vaihtuvuutta voidaan odottaa myös tuleville kierroksille.

– Oli tärkeää, että pystyimme tekemään näitä muutoksia, koska oli selvää että Turf Moorista tulisi intensiivistä. Tarvitsimme tuoreita jalkoja ja meillä oli niitä taistellaksemme pelissä, Klopp kommentoi lehdistölle.

– Meillä on sauma pärjätä vielä huomattavasti paremmin, jos muutamme muutamia asioita. Meidän täytyy tehdä tätä seuraavina viikkoina. Tämä on vasta alkanut.

Erityisesti Liverpoolilla on vaihtoehtoja keskikentän keskelle. Käytössä ovat James Milner, Jordan Henderson, Naby Keita ja Georginio Wijnaldum.

– Pelipaikasta ei ole kilpailua. Tarvitsemme kaikkia poikia. Keskikenttä on kentän intensiivisin pelipaikka. Heidän täytyy liikkua pitkiä välimatkoja ja tehdä muita vastaavia asioita, Klopp arvioi.

Lähde: Liverpoolin verkkosivut