Manchester Cityn ja Liverpoolin managerit vaikuttavat aidosti kunnioittavan toisiaan. Kumpikin nimeää illan vastustajansa suurimmaksi mestarisuosikiksi. Jürgen Klopp kiistää tämän olevan väkinäistä.

– Te kysytte, ja me vastaamme, saksalainen totesi toimittajille.

Kysyttäessä, mitä manageri odottaa Cityltä tänään, tämä vastaa yhdellä sanalla.

– Hirmumyrskyä.

Klopp peilaa illan kohtaamista viimekeväiseen Mestarien liigan puolivälierään.

– Olimme silloin vähän onnekkaita, ja tiedämme sen kyllä. He tekivät toisen maalinsa, jonka erotuomari hylkäsi. Olemme kuitenkin nyt toinen joukkue. En halua sen kuulostavan uhkaukselta, sillä sitä se ei ole. Tämä vain nyt on tilanne.

Menneet ovat joka tapauksessa menneitä.

– En valmista joukkuetta mihinkään peliin sanomalla, että viimeksi murskasimme vastustajan. Se ei vain ole oikein, eikä toimivaa. Me olemme muuttuneet, he ovat muuttuneet, tilanne on muuttunut. Mikään ei ole vertailukelpoista edelliseen otteluumme.

Jotain pientä etua Pool-käskijä kuitenkin myöntää lähihistoriasta olevan.

– On tietenkin hyvä, että tiedämme voittamisen olevan mahdollista. On se parempi tilanne, kuin jos olisimme hävinneet edelliset viisi ottelua siellä 10-0.

Seuraavan lausunnon vastustajasta voi lukea ylistävän illan molempia osapuolia – huomioiden, että Liverpool on sarjataulukossa kuusi pistettä Cityä edellä.

– City on nyt parempi joukkue, kuin viimeksi voittaessaan mestaruuden. He työskentelevät armottomasti, kunnianhimolla. Joulukuu ei ollut heidän kuukautensa, mutta nyt on tammikuu.

Lähde: Telegraph