Liverpool on palannut paikalleen, sanoo Jürgen Klopp. Bayern München -voiton jälkeen säkenöinyt saksalainen korosti voiton vaikeutta juuri Allianz Arenalla.

– Maailmassa on muutamia paikkoja, jotka kaikki tietävät vaikeiksi, olipa vierailijana sitten Manchester City, Barcelona tai Real Madrid. Maalinteko täällä on todella vaikeaa, joten esityksemme oli massiivinen askel eteenpäin.

Manageri nosti kuvaannollisen jalkapalloatlaksen pöydälle kertoessaan, mihin hänen miehistönsä kuuluu.

– Katsotaan, mihin rahkeemme riittävät, mutta tämä ottelu oli joka tapauksessa fantastinen osoitus tasostamme. Näytimme, että Liverpool Football Club kuuluu jalkapallon maailmankartalla sen korkeimmalle portaalle.

Klopp kuvaili pelitavan muutosta.

– Tällaisissa peleissä ei ole kyse omasta, vapaasti rullaavasta pelaamisesta. Meille ei ollut mahdollista iskeä vain nopeutemme kautta, sillä myös vastustaja oli todella nopea. Meille ei siis ollut tästä ominaisuudesta suurta etua, vaan löysimme muita reittejä voittoon.

Virgil van Dijk saa managerin runosuonen pulppuamaan.

– Voisin kirjoittaa kirjan hänen taidostaan, vahvuuksistaan, siitä miten hieno ihminen hän on. Virgil on vielä nuori, mutta pelaajana jo niin kypsä.

Lähde: Sky Sports