Jürgen Klopp Real Madrid -huhuissa – Telegraph: Klopp ei aio jättää Liverpoolia

© Kuva: Getty Images

Real Madridin konttauksella voi olla vaikutuksia, jotka tuntuvat myös Valioliigassa.

Realille viimeisin viikko on ollut yksi seurahistorian mustimmista. Joukkue menetti viikon aikana madollisuutensa kolmen eri kilpailun voittoon. Seurajohto piti kriisikokouksen, jonka lopputulemana Santiago Solari saa jatkaa päävalmentajana – toistaiseksi.

Jo nyt pidetään varmana, että viimeistään kuluvan kauden jälkeen Realia käskyttää joku muu kuin Solari. Kysymys kuuluu: kuka?

Huhuissa on eniten palloteltu nimiä Zinédine Zidane ja José Mourinho. The Telegraph jo uutisoi lähteidensä perusteella, että Real pitää lähes 100-prosenttisen varmana Mourinhon halua palata madridilaisseuraan.

Realin entinen puheenjohtaja Ramón Calderón puolestaan paljasti BBC:n haastattelussa, että Realin nykyinen puheenjohtaja Florentino Pérez olisi soittanut keskiviikkoaamuna Zidanelle ja kysellyt paluuhalukkuutta.

Huhupuheissa on esiintynyt Mourinhon ja Zidanen ohella muitakin nimiä, kuten Tottenhamin Mauricio Pochettino, Liverpoolin Jürgen Klopp ja Juventuksen Massimiliano Allegri.

Pochettino on ilmeisen hankala tapaus, sillä hänen sopimuksensa ulottuu peräti kesään 2023, minkä lisäksi Real pyrkii tiettävästi välttämään neuvotteluja Spurs-pomo Daniel Levyn kanssa.

Allegrin uskotaan jättävän Juventuksen kuluvan kauden jälkeen, mutta italialaisen on huhuiltu siirtyvän Valioliigaan.

Kloppista Telegraph tietää kertoa, että hän ei aio jättää Liverpoolia vaikka soitto Real Madridista tulisi. Klopp on ilmeisen tyytyväinen Poolin kehitykseen ja hän haluaa katsoa ensin sen kortin kunnolla loppuun.