Liverpool oli Fulhamin vieraana hetken aikaa hätää kärsimässä, kun putoamistaistelua käyvä Mökkiläiset oli pakottaa sen tasapeliin. Lopulta vierasjoukkue kuitenkin nousi 2-1 -voittoon Fulhamin tasoitusmaalissa töpeksineen James Milnerin rankkarimaalilla (lue raportti).

Liverpool on voiton myötä nyt kaksi pistettä sarjakakkosta Manchester Cityä edellä, mutta City on pelannut ottelun vähemmän. Kauden loppusuorasta onkin luvassa huikea taisto näiden kahden kesken.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kuvaili ottelua ”keskinkertaiseksi”, mutta oli ratkiriemastunut täydestä pistepotista.

– Pidän 2-1 -voitosta enemmän kuin 1-0:sta, koska nousimme niin hienosti sellaisesta tilanteesta. Minusta me ansaitsimme voittomme. Se oli keskinkertainen peli, jossa oli mahtava lopputulos, Klopp sanoi Sky Sportsille.

– Ensimmäinen puoliaika oli aika ruosteinen. Toisella jaksolla olisimme voineet tappaa pelin, mutta jos niin ei tee, niin tällaista voi tapahtua. (Ryan) Babel oli paikalla, ja sellaista on jalkapallo. Fulham ansaitsi maalin, mutta me ansaitsimme kolme pistettä. Loistava iltapäivä.

Liverpoolia arvostellaan joskus ailahtelevaisuudesta ja henkisen kantin riittämättömyydestä. Kloppkin on asioita ajatellut.

– En epäile lainkaan pelaajieni hermoja. Kyse on intensiteetistä. Me tavoittelemme täydellisyyttä, mutta sitä saa vain harvoin. Ihmisten mielestä meidän pitäisi olla vakuuttavampia, mutta olemme vasta kehityksemme alussa, emme lopussa, Klopp muotoilee.

– Pelaajat ovat tarpeeksi kylmäpäisiä. Hyvänä päivänä koko joukkue lentää, mutta tasaisuus on harvinaista.

Kloppin mielestä hankaluudet johtuvat osaltaan vaikeuksista palata arkeen Mestarien liiga -viikon jälkeen.

– Pelasimme Burnleyta, Müncheniä ja Fulhamia vastaan. Peleissä oli kyse kuin kolmesta eri urheilulajista, ja totta kai se on vaikeaa.

[readmore from=Liverpool]

– Me aloitimme todella hyvin ja teimme hyviä juttuja, mutta sitten rytmimme vähän katosi. En ole kaikista kokenein valmentaja, ja minulla on samanlaisia ongelmia Mestarien liigan pelien jälkeen.

– Tehdään parhaamme ja taistellaan. Tänään loimme taas pohjan loppusuoralle, ja se on hyvä. Meidän täytyy vain voittaa, niin minä hymyilen koko päivän, Klopp lupasi.