Entisen huipputopparin Rio Ferdinandin mielestä Liverpoolin manageri Jürgen Klopp teki yhden virheen Mestarien liigan välierien otteluparissa Barcelonaa vastaan.

Ferdinand arvioi, ettei Kloppin olisi pitänyt jättää nuorta laitapuolustajaa Trent Alexander-Arnoldia sivuun avauspelissä Camp Noulla. Barcelona vei tuon ottelun nimiinsä 3–0-lukemin, joten ratkaisu oli erittäin lähellä jo ensimmäisessä osaottelussa.

– Ehkä Camp Noulla, näin jälkiviisaana voi sanoa Trent Alexander-Arnoldin olleen se virhe, jota voi nyt katsoa. Hän (Klopp) olisi voinut toimia toisin, Ferdinand sanoi BT Sportilla.

[readmore from=Liverpool]

– Hän valitsi pääosin topparina pelaavan Joe Gomezin, puskista pitkän loukkaantumisen jälkeen. Ymmärrän kuitenkin sen, koska puolustuspään vastuu oli valtava. Barcan vasen puoli on niin vahva osa heidän peliään.

Toisessa osassa Alexander-Arnold, 20, nousi esiin ja antoi oivaltavan kulmapotkun, josta Divock Origi laukoi ratkaisevan maalin.

Ferdinand kehui myös Liverpoolin toista laitapuolustajaa Andy Robertsonia, joka nousee niin ikään hanakasti vastustajan kenttäpuoliskolle.

– Mielestäni heidän molempien kokonaisvaltainen pelaaminen on fantastista. Se on melkein kuin minikilpailu joukkueen sisällä – kumpi kerää enemmän maaliin johtaneita syöttöjä.

Lähde: Metro