Liverpoolin loukkaantumistilanne näyttää hiljalleen valoisammalta.

Hyökkääjät Sadio Mané ja Divock Origi palasivat tällä viikolla täysipainoisiin joukkueharjoituksiin. Mané sai tällin viime viikonloppuna Chelseaa vastaan ja Origi on kärsinyt nilkkavammasta parin viikon ajan.

Keskikenttäpelaaja James Milner loukkasi selkäänsä tällä viikolla liigacupin ottelussa MK Donsia vastaan, mutta konkari on todennäköisesti manageri Jürgen Kloppin käytettävissä lauantaina Valioliigassa Sheffield Unitedia vastaan.

Myös ykkösmaalivahti Alisson Beckeristä on hyviä uutisia. Klopp arveli perjantain lehdistötilaisuudessa, että brasilialaistorjuja voi palata joukkueharjoituksiin sunnuntaina. Pohjevamman takia monta viikkoa sivussa ollut Alisson on pystynyt jo harjoittelemaan muiden maalivahtien kanssa.

Alisson loukkaantui Valioliigan avauskierroksella Norwichia vastaan. Kuva: Getty Images

– Hän on lähempänä ja lähempänä pelikuntoa. Hän ei ole käytettävissä huomenna (lauantaina), mutta vaikuttaa siltä, että hän voi harjoitella joukkueen kanssa sunnuntaina. Hänen paluunsa on todella lähellä. Hänen toipumisensa on edistynyt kahden viime viikon aikana todella, todella hyvin, joten kiitos seuran lääkäreille, kommentoi Klopp BBC:n mukaan.

Liverpoolin lauantain vastustaja Sheffield United ja sen manageri Chris Wilder ovat tehneet vaikutuksen Kloppiin. Sarjanousija Sheffield on kuuden kierroksen jälkeen taulukossa kymmenentenä.

Puolustus on ollut Bladesin suurin vahvuus. Sheffield United on päästänyt vasta kuusi maalia tällä kaudella. Vain Liverpool ja Leicester (5) ovat varjelleet maaliaan tehokkaammin.

– Hän (Wilder) tekee uskomatonta työtä. Odotan innolla hänen kohtaamistaan, se on ensimmäinen kertani. Hänen joukkueensa on todella mielenkiintoinen, sanoi Klopp.

– Olen ollut Englannissa neljä vuotta, joten en tiedä kaikkea historiasta, mutta se (Sheffield United) on iso seura ja ansaitsee olla tässä sarjassa. Hän on ehdottomasti mahtava valmentaja. Odotan innolla hänen joukkueensa kohtaamista.