Liverpoolin manageri Jürgen Klopp arvelee, että Manchester United on tällä hetkellä Valioliigan ainoa joukkue, joka haluaa kohdata heidät.

Kloppin ryhmä on edennyt Valioliigassa voitosta voittoon ja johtaa kirjoitushetkellä sarjaa kahdeksan pisteen erolla Manchester Cityyn. Unitedin alkukausi taas on ollut suuri pettymys, sillä joukkue on kerännyt kahdeksalta kierrokselta yhteensä vain yhdeksän pistettä.

Manchester United on voittanut tämän kauden 11:stä ottelustaan vain neljä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Kuva: Getty Images

Sunnuntaina Liverpool ja Manchester United ottavat yhteen Valioliigan päivän ainoassa ottelussa. Vaikka joukkueiden välinen tasoero on tällä hetkellä ilmeinen, tuo seurojen keskinäinen historia oman mausteensa kamppailuun. Manchester United-Liverpool ei ole vain peli muiden joukossa.

Kloppin mukaan sunnuntain ottelu on Unitedille täydellinen sauma kääntää kurssi ympäri.

– En usko, että tällä hetkellä on montaa joukkuetta, joka haluaisi pelata meitä vastaan, kommentoi Klopp BBC:n mukaan.

– Vaikuttaa siltä, että Manchester United on ainoa joukkue, joka haluaa kohdata meidät.

– Minä tekisin samalla tavalla, jos tilanne olisi toisinpäin. ”Tämä on se ottelu, jossa muutamme maailmaa”. Niin minä valmistautuisin siihen.

– He ovat tilanteessa, josta he eivät pidä, ja he haluavat muuttaa sen. Meidän on vain varmistettava, että he aloittavat muutoksensa viikkoa myöhemmin.