Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on ollut seuran peräsimessä nyt hieman yli neljä vuotta. Saksalaisluotsi kertoi hiljattain reilun vuoden takaisesta puhelusta, millä Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke yritti saada hänet takaisin Signal Iduna Parkille.

Watzke kertoi tienneen, ettei Klopp suostuisi palaamaan Dortmundiin kesken hänen Liverpool-sopimuksensa. Dortmund oli kuitenkin juuri erottanut Peter Boszin, nimeten Peter Stogerin väliaikaisesti tilalle. Seura etsi aktiivisesti uutta pysyvää päävalmentajaa, eikä Watzke halunnut jäädä katumapäälle.

– En odottanut sitä (myöntävää vastausta) yhtään, mutta en olisi antanut itselleni anteeksi jos en olisi kysynyt sitä häneltä sillä hetkellä, Waztke kirjoitti REAL LOVE. A life with BVB -kirjassaan.

Klopp voitti Dortmundin managerina kaksi Bundesliigan mestaruutta seitsemän vuoden aikana, nostaen keltapaidat takaisin Euroopan hittijoukkueeksi. Klopp siirtyi Dortmundista vuonna 2015 Liverpooliin, missä hänen sopimuksensa ulottuu vuoteen 2022 saakka.

Klopp kertoi puhelustaan Wazken kanssa ja myönsi, ettei hän voisi sulkea mahdollista Dortmund-paluuta täysin pois.

– Minun puhelimeni soi kun olin lentokoneessa, Aki (Wazken lempinimi) sanoi minulle: ”Jürgen, sinun on tultava takaisin.” Luulin että hän vitsailee, Klopp muisteli.

– ”Oletko tyhmä, oletko juopotellut? Miten sait tämän idean? Minulla on vielä muutama vuosi Liverpoolissa”, Klopp kertoi vastanneensa.

– Jos seura todella tarvitsee minun apuani, miksen palaisi? On todella hienoa että minulla on edes sellainen mahdollisuus. Mutta, minun on myönnettävä, se ei vaikuta kovin todennäköiseltä. Aina tulee jotain uutta, Klopp lisäsi.

Lähde: Evening Standard