Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan hyökkääjä Roberto Firmino tuli pyytämään häneltä lauantaina anteeksi, kun ei tehnyt enempää maaleja Tottenhamia vastaan.

Brasilialaiskärki Firmino, 28, teki 37. minuutilla ottelun ainoan osuman ja kasvatti siten tämän kauden maalisaldonsa Valioliigassa seitsemään. Maalintekoyrityksiä hänellä oli Tottenhamia vastaan yhteensä neljä.

Firmino oli voittomaalistaan huolimatta hieman apealla päällä. Hän pahoitteli hukattuja maalipaikkoja Kloppille, kun saksalaisvalmentaja kiersi ottelun jälkeen kentällä kiittämässä pelaajiaan.

– Hän pysäytti minut, kun menin halaamaan häntä pelin jälkeen ja sanoi: ”Tiedän, että minun olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja”. Se ei todellakaan ollut minulla mielessä! naureskeli Klopp Goalin mukaan.

– Se pitää luultavasti paikkaansa. Hänen olisi pitänyt tehdä maali heti ensimmäisestä paikasta.

– Hän on mahtava pelaaja, mahtava. En sano tätä ensimmäistä enkä toivottavasti viimeistä kertaa.

Firminon esitys teki vaikutuksen Sky Sportsin asiantuntijaan ja Manchester Unitediin legendapuolustajaan Gary Nevilleen.

– Jokainen maailman manageri ottaisi Firminon keskushyökkääjäkseen, kehui Neville Sky Sportsin lähetyksessä.

– Minusta hän on kerrassaan uskomaton. Hän on epäitsekäs, loistava, tekee maaleja, syöttää niitä, hän osallistuu pelinrakenteluun, tekee aina oikeat juoksut. Hän on erinomainen pelaaja.