Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on nimennyt Chelsean tämän kauden suurimmaksi mestarisuosikiksi, johtuen lontoolaisjoukkueen laajasta ja laadukkaasta pelaajavalikoimasta.

Chelsea vahvisti kesän siirtoikkunassa joukkuettaan yli 200 miljoonalla eurolla. Haastavan alkukauden jälkeen Frank Lampardin miehistö on muuttunut lähes pysäyttämättömäksi, sillä se on tällä hetkellä peräti 16 ottelun tappiottomassa putkessa kaikki kilpailut mukaan lukien.

Lauantaina Chelsea voitti Leeds Unitedin 3-1-lukemin Stamford Bridgellä ja nousi ainakin hetkellisesti Valioliigan sarjakärkeen. Liverpoolilla ja Tottenhamilla on kuitenkin tilaisuus viedä ykkössija itselleen sunnuntaina.

LUE MYÖS: Sarjakärkeen nousseen Chelsean fanit puhuvat jo mestaruudesta – Frank Lampard kommentoi kannattajien odotuksia

– Kun katson jalkapallo-otteluita tällä hetkellä, sanoisin, että Chelsea on ennakkosuosikki [tämän kauden mestariksi], Klopp sanoi ennen Liverpoolin kotiottelua Wolverhamptonia vastaan.

– Heillä on suurin joukkue, sekä mahtavia pelaajia, jotka pelaavat hyvin yhteen ruosteisen alun jälkeen. He ovat nyt täydessä vauhdissa.

[readmore from=Liverpool]

– Heillä on uskomattomia mahdollisuuksia muuttaa peliä ja tehdä vaihtoja ottelusta toiseen. Joten siinä on se [ratkaisevin tekijä].

Liverpool oli viime kaudella tässä vaiheessa sarjakärjessä kuuden pisteen erolla seuraavaan. Tällä kaudella Klopp odottaa tiukempaa mestaruustaistoa, mutta ei halua pelaajiensa huolehtivan muiden joukkueiden suorituksista.

– Minusta ei tunnu siltä, että me jahtaisimme tällä hetkellä ketään – tai että kukaan jahtaisi meitä. Meillä on paljon paineita, mutta kyse on pikemminkin siitä, miten paljon me niitä paineita ajattelemme, Klopp lisäsi.