Jürgen Kloppin Liverpool isännöi keskiviikkona José Mourinhon Tottenhamia Valioliigan kärkikamppailussa.

Klopp on kommentoinut ottelun alla Joël Matipin ja muiden loukkaantuneiden Liverpool-pelaajien tämänhetkistä kuntoa, mutta pitänyt korttinsa vielä melko hyvin piilossa.

Matip loukkasi selkänsä sunnuntain tasapelissä Fulhamia vastaan, eikä Klopp ole vieläkään varma, onko kamerunilaistoppari kykeneväinen astumaan kentälle keskiviikkona.

LUE MYÖS: Liverpoolin viimeinenkin terve avaintoppari sivuun? Jürgen Klopp toivoo nopeaa toipumista: ”Seuraamme tilannetta”

– En vielä tiedä. Pelasimme viimeksi vain kaksi päivää sitten. Silloin hän jätti kentän selkäkouristuksen takia, Klopp pyöritteli lehdistölle.

– Fysioterapeuttimme käyttivät noin 24 tuntia hänen hoitamiseen. Tänään meillä on toinen harjoitussessio, jonka jälkeen tiedämme paremmin.

Kloppin mukaan Fulham-ottelusta sivussa ollut Naby Keïta saattaa kuitenkin toipua lihasvammastaan ajoissa. Xherdan Shaqiri, Thiago ja James Milner ovat yhä sivussa.

[readmore from=Liverpool]

– Naby saattaa palata. Hän oli mukana pidennetyissä lämmittelyissä. Tänään on taas toinen sessio, jonka jälkeen päätämme. Kukaan muu ei ole kuitenkaan pelikunnossa, Klopp jatkoi.

– Kukaan ei epäile hänen (Keïtan) ominaisuuksia, mutta kun olet loukkaantunut, tarvitset onnea, jotta vamma ei uusiudu. Me yritämme olla varovaisia.

– Meillä on ollut joitain loukkaantumisia, mutta me emme ole pudottaneet paljon pisteitä. Me olemme hävinneet otteluita, mutta se on normaalia. Olemme silti tasapisteissä [Tottenhamin kanssa].