Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan joukkueen ongelmat eivät ratkenneet automaattisesti sillä, että saksalainen RB Leipzig kaatui 2–0-lukemin Mestarien liigan pudotuspeliavauksessa.

Mohamed Salahin ja Sadio Manén toisen puoliajan maalit veivät Liverpoolin erinomaisiin asemiin ennen 10. maaliskuuta pelattavaa jälkimmäistä osaa.

– Emme ole enää lapsia emmekä ajattele, että voitimme pelin ja kaikki on taas hyvin. Se on paljon tärkeämpää, että pelaamme jälleen hyvää jalkapalloa eikä se ole ensimmäinen kerta muutaman viime viikon aikana, Klopp totesi ensimmäisen osaottelun jälkeen.

[readmore from=Liverpool]

Hän kertoi ymmärtävänsä, ettei kukaan ole tyytyväinen Liverpoolin viime aikojen tuloksiin. Joukkueelta nähtiin kuitenkin hyviäkin jaksoja tappio-otteluissa Manchester Cityä ja Leicesteriä vastaan.

– (Nyt) teimme kaksi maalia ja pakotimme vastustajan virheisiin, joita olemme itse tehneet parin viime viikon aikana. Pojat tekivät todella kovasti töitä, oli yksilöiden huippusuorituksia.

Klopp oli erityisen tyytyväinen tapaan, jolla pelaajat tekivät töitä yhdessä töitä.

– Koska kun katsoo Leipzigia useammin, tietää, että heidän pelinsä voi näyttää täysin erilaiselta kuin tänä iltana. He voivat aiheuttaa vastustajalle ongelmia. Näimme kokoonpanon, eikä meillä ollut mitään hajua, millä pelipaikoilla he pelaavat.

– Näillä pelaajilla kentällä he olisivat voineet pelata kuudella tai seitsemällä eri systeemillä, mutta meillä oli vastaus kaikkeen, mitä he tänä iltana yrittivät.

Lähde: Liverpool Echo