Mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin perjantaina ja luvassa on jälleen mielenkiintoisia ottelupareja. Valioliigaseuroista mukana kilpailussa ovat vielä Liverpool, Chelsea sekä Manchester City.

Liverpoolin ottelupari on ennakkoon kenties se mielenkiintoisin, sillä vastaan asettuu Espanjan suurseura Real Madrid.

Liverpool ja Real Madrid ovat kohdanneet edellisen kerran toukokuussa 2018, Mestarien liigan finaalissa. Kyseinen ottelu on yksi mieleenpainuvimmista finaaleista viime vuosikymmenien aikana. Se muistetaan erityisesti Loris Kariusin kahdesta hörpystä, mutta myös siitä, että Sergio Ramosin katsottiin tuolloin tahallaan loukkaanuttaneen Liverpoolin tulikuuman egyptiläishyökkääjän Mohamed Salah’n.

Itse ottelu päättyi tuolloin Real Madridin 3-1-voittoon, joten Liverpoolille aukeaa nyt paikka maksaa kalavelat.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi seuran verkkosivuilla mietteitään arvonnan jälkeen.

[readmore from=Liverpool]

– Se on jännittävää. Se oli tietysti kova arpa, mutta minulle se kelpaa, koska kun katsoo muita joukkueita, ajattelet ”Voi luoja!” koska ne kaikki ovat niin vahvoja ja laadukkaita. Odotan todella innolla näitä pelejä, Klopp sanoi.

– Siitä on vain vähän reilu pari vuotta, kun kohtasimme heidät. Se oli vaikea ilta meille, joten mahdollisuus kohdata heidät uudestaan on siistiä.

Otteluparin ensimmäinen osaottelu pelataan 6. huhtikuuta ja toinen osaottelu 14. huhtikuuta. Koronarajoitusten vuoksi otteluiden pelipaikat eivät ole vielä selvillä, mutta Real Madrid toimii avausosan isäntänä.

Liverpool FC

@LFC
⭐️⭐️⭐️ QUARTER-FINAL DRAW ⭐️⭐️⭐️

Liverpool 🆚 @realmadrid

#UCLdraw | #UCL