Liverpool kaatoi sunnuntaina valioliigakauden päätöskamppailussaan Crystal Palacen lukemin 2-0 Sadio Manen osumilla. Kun Chelsea ja Leicester hävisivät omat kamppailunsa, niin merseysidelaiset nousivat sarjataulukon kolmanneksi. Liverpool nähdään siis Mestarien liigassa ensi kaudella.

Joukkueen manageri Jürgen Klopp oli luonnollisesti onnellinen mies kauden päättyessä upeasti. Ottelua oli seuraamassa Anfieldin lehtereillä kymmenisen tuhatta ihmistä.

– Uskomatonta. Parasta, mitä olisin voinut kuvitella. Halusimme tämän tunteen, tämän ottelun ja tämän tunnelman. Kolmanneksi sijoittuminen on uskomatonta. En voi uskoa sitä. Kaikki kunnia pelaajille, en tiedä miten onnistuimme tässä viimeisten viikkojen aikana, Klopp totesi BBC:lle ottelun jälkeen.

Joukkueen pitkäaikainen luottopelaaja Georginio Wijnaldum paljasti jo ennen kamppailun alkamista, että ottelu tulee olemaan hänen viimeinen ottelunsa punapaitojen riveissä. Myös Klopp vahvisti asian ottelun päätyttyä.

– Me kaikki rakastamme häntä. Tulemme ikävöimään häntä todella paljon. Jalkapallossa on kuitenkin normaalia, että pelaajia lähtee. Mutta minulla tulee häntä todella ikävä, saksalaismanageri päätti.