Liverpool ja Milan tarjosivat jälleen kerran melkoisen trillerin jalkapallon ystäville. Englantilaisjoukkue nousi takaa-ajoasemasta 3–2-voittoon Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella.

Liverpool oli hallinnut avausjaksoa ja johti pitkään Fikayo Tomorin omalla maalilla, mutta italialaiset iskivät ”kuin puskista” ja tekivät kaksi täysosumaa ennen taukoa.

– Menetimme pallon väärällä hetkellä, se oli täysin tarpeetonta. Aloimme tehdä asioista liian monimutkaisia. Kun pelaamme organisoidusti, Fabinho pystyy nappaamaan nuo pallot, mutta jos emme pelaa organisoidusti, silloin he vain syöttävät pallon aukosta läpi, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertasi.

[readmore from=Liverpool]

– Odotin taukoa ja olin todella tyytyväinen, kun pilli soi ja pystyimme hoitamaan asian kuntoon. Sen jälkeen meillä ei enää ollut sitä ongelmaa. En ollut lainkaan vihainen. Meillä oli työ tehtävänä. En voi juhlia 30:tä minuuttia ja sitten olla 15 minuutin ajan vihainen tai jotakin vastaavaa. Meidän piti huolehtia siitä, että meillä oli mahdollisuus voittaa toisella puoliajalla ja sen teimme.

Mohamed Salah tasoitti heti toisen puoliajan alussa, ja Jordan Henderson viimeisteli ottelun voittomaalin 69. minuutilla. Anfield täyttyi Mestarien liigan ottelussa kannattajista ensimmäisen kerran puoleentoista vuoteen, ja Kloppin mielestä kyseessä oli liki täydellinen ilta siihen.

– Lähes 100-prosenttisesti, koska peli oli mahtava – erittäin jännittävä ja viihdyttävä. Menetimme hieman otetta 10–15 minuutiksi emmekä pelanneet riittävän tiiviisti.

Lähde: Liverpool Echo