Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin mukaan tuomaristo oli tehtäviensä tasalla tiistaina pelatussa Mestarien liigan lohkovaiheessa Atlético Madridia vastaan.

Kloppin joukot kävivät hakemassa 3-2-vierasvoiton Espanjasta tapahtumien täyteisessä ottelussa.

Liverpool kiri vartin sisällä kahden maalin johtoon, mutta Atlético tuli vielä avausjaksolla tasoihin Antoine Griezmannin osumilla. Griezmann oli isosti esillä myös toisen puolikkaan alussa, kun hän osui epähuomiossa nappulakengällään Roberto Firminon päähän ja sai suoran punaisen kortin.

Vieraiden voittomaali syntyi pilkusta, kun Mario Hermoso rikkoi Diogo Jotaa ja Mohamed Salah laittoi pallon 11 metristä sisään. Vain hetkeä myöhemmin Atlético vaati pilkkua toisessa päädyssä, kun José María Giménez kaatui rangaistusalueella kontaktista Jotan kanssa. Erotuomari kävi tarkastamassa tilanteen videolta ja jätti rangaistuspotkun viheltämättä.

Kloppin mukaan harvoin näkee, että pilkkua ei tuomita, kun tuomari käy kentän laidalla ruudulla kelaamassa tilanteen.

– Meidän pilkkumme oli pilkun paikka ja minusta toinen ei ollut, sanoi Klopp Sky Sportsin mukaan.

– En odottanut sitä (että Atlético ei saa pilkkua), mutta minusta se oli oikea päätös.

Griezmannin punaiseen johtanut tilanne oli Kloppin mielestä tahaton tilanne, mutta joka tapauksessa kentältäpoiston arvoinen.

– Punaisessa kortissa oli ehdottomasti huonoa tuuria mukana, mutta se on silti punaisen paikka. Kenkä naamaan ja sellaisia juttuja, mekin olemme saaneet vastaavia punaisia kortteja aiemmin.