Liverpool nöyryytti Manchester Unitedia sunnuntaina Valioliigan huippukamppailussa, kun se haki vieraspisteet Old Traffordilta tylyillä lukemilla, ottelu päättyi lukemiin 0-5. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli luonnollisesti haltioissaan ottelun jälkeen. Voitto oli Liverpoolille sen historian suurin vieraskentällä Manchester Unitedista.

– Tämä on todella hyvä ja iso päivä. Sain kuulla, ettei näin ole käynyt aiemmin koskaan. Kirjoitimme oman pienen osamme historian kirjoihin seuramme osalta. Ihmiset puhuvat tästä vielä tulevaisuudessakin, koska tämä ei tapahdu uudestaan pitkään aikaan, Klopp totesi pelin jälkeen BBC Sportille.

– Tulos on täydellinen. Painostimme heitä korkealla prässillä ja se toimi mahtavasti. Vastustaja ei saanut itseluottamusta eikä ”momentumia”, saksalaismanageri jatkoi.

Kloppilta löytyi myös sympatiaa virkaveljelle Ole Gunnar Solskjærille.

– Totta kai [viitaten kysymykseen, tunteeko hän sympatiaa Solskjæria kohtaan]. Sanoinkin jo, että viimeinen asia mitä haluaisin, olisi olla hänen kengissään tällä hetkellä. Se vain on niin, kun häviät tällaisen derbyn. Se on sattunut myös minulle. Silloin ei halua mennä ulos ja vastata kysymyksiin, Klopp päätti.