Liverpool isännöi lauantain valioliigaottelussaan Southamptonia. Ralph Hasenhüttlin joukkue nollasi hiljattain punaisten kilpakumppani Manchester Cityn Etihadilla. Jürgen Klopp arvostaa itävaltalaisluotsin työtä, mutta luottaa toisaalta myös Anfieldin tukeen.

– He ovat erittäin hyvin organisoituja. Joukkue on todella hyvin harjoitettu, ja sen murtamiseksi on oltava luova. He eivät anna paljoa maalipaikkoja. Pelaamme kuitenkin kotona, ja toivon että pystymme hyödyntämään sitä seikkaa.

– Ralph on tehnyt hyvää työtä, ja rakentaa jokaiseen otteluun joukkueen taidolla. He ovat hyviä etenkin silloin, kun heillä ei ole paljoa pallonhallintaa.

Ei ole täysin tavatonta, että Liverpoolin managerilta kysytään Manhcester Unitediin liittyvistä asioista. Tällä kertaa tiedustelun kohteena oli ”varman huhun mukaan” seuran väliaikaismanageriksi saapuva Ralf Rangnick.

– Kyllä, tiedän hänet. Luulin kuitenkin, ettei ole tapana puhua asioista, joita ei vielä ole varmistettu, Klopp virnuili.

– Mutta jos sanotte että hän on tulossa, niin uskon sen. Englantiin tulee jälleen yksi huippu. Hän on hyvin kokenut, ja rakensi kaksi joukkuetta todellisiksi tekijöiksi käytännössä tyhjästä.

Lähde: BBC