Napolin kausi Serie A:ssa ei ole vastannut odotuksia, mutta joukkueella on yhä riveissään yksi pelipaikkansa arvostetuimmista pelaajista maailmassa. Senegalilainen Kalidou Koulibaly on ollut jo pitkään lukuisien absoluuttisten suurseurojen kiikarissa, mutta toistaiseksi miestä ei ole saatu Napolista irrotettua.

Espanjalainen El Desmarque kertoo, että Koulibaly-jahtiin on nyt ilmoittautumassa uusi seura. Tuo organisaatio on Tottenham Hotspur, joka kiinnitti vastikään uudeksi valmentajakseen José Mourinhon.

Lehden kertoman mukaan Mourinho haluaisi tuoda 28-vuotiaan Koulibalyn Lontooseen jo tammikuun siirtoikkunassa. Special Onen kiinnostuksessa topparia kohtaan ei ole mitään uutta, sillä hän halusi Koulibalyn riveihinsä jo Manchester Unitedin managerina toimiessaan – mutta ainakin tuolloin vielä tuloksetta.

[readmore from=Kalidou-Koulibaly]

El Desmarque kertoo, että keskustelut Tottenhamin ja Napolin välillä koskien Koulibalyn siirtoa ovat jo alkaneet. Napoli vaatii tiettävästi huippupuolustajastaan 100 miljoonaa euroa. Se tekisi senegalilaisesta maailman kalleimman puolustajan ennen Harry Maguirea ja Virgil van Dijkia.

Koulibaly on yhdistetty aika ajoin espanjalaislehdistössä myös Real Madridiin. El Desmarquen mukaan Real ei kuitenkaan aio sijoittaa keskuspuolustajaan yli 75 miljoonaa euroa niin kauan joukkueella on Raphael Varane ja Sergio Ramos riveissään. Näinpä Spursilla katsotaan olevan reitin selvä Koulibalyn värväämiseksi.