West Hamin varapuheenjohtaja Karren Brady pyytää anteeksi lontoolaisseuran kannattajilta The Sun-lehden kolumnissaan.

Viime viikonloppuna tunnelma London Stadiumilla oli kaoottinen, kun West Ham hävisi Burnleylle tylysti 0–3. Kentälle juoksi raivostuneita katsojia, ja jotkut protestoivat äänekkäästi seurajohdon edessä.

Tilanne äityi niin vakavaksi, että perheet ja lapset joutuivat hakeutumaan suojaan.

– Viime viikko oli yksi kivuliaimmista päivistä seuran historiassa. Mikään ei ole tärkeämpää kuin vakuuttaa fanit siitä, että he voivat tulla turvallisesti kannustamaan joukkuettaan. Otamme täyden vastuun muutoksista, joita stadionilla pitää tehdä, Brady toteaa.

[readmore from=West-Ham]

– Haluan sanoa julkisesti, että West Ham Unitedin johtokunta haluaa pyytää vilpittömästi anteeksi suurelta osalta kannattajistamme, jotka saapuivat kannustamaan seuraansa. Monella heistä oli mukanaan nuoria lapsia, jotka istuivat ja yrittivät jatkaa joukkueensa kannustamista, hän jatkaa.

Brady sanoo suoraan, että johtokunta ottaa täyden vastuun putoamista vastaan taistelevan West Hamin ahdingosta.

– Sarjataulukko ei viime kädessä valehtele, ja joukkueen tavoin meidät arvioidaan sijoituksemme perusteella. Olemme prosessissa, jossa pelaajarekrytointi järjestetään kokonaan uudelleen. Tämä muuttaa tapaa, jolla hoidamme siirrot tulevaisuudessa. Vastuu annetaan managerille ja jalkapallopuolen henkilökunnalle.

– Keskitymme nyt joukkueeseen ja Valioliigassa pysymiseen. Meillä on kahdeksan peliä jäljellä. Se on oltava tärkeintä, että saamme tarvitsemamme pisteet.