Schmeichel: Maalivahtien siirtosummat ”naurettavia” – kaikki muuttui yhdessä hetkessä viime kesänä

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Leicesterin maalivahdin Kasper Schmeichelin mielestä myös maalivahdeista maksettavat siirtosummat ovat nousseet ”naurettavan korkealle” tasolle.

Maailmanennätyssumma nousi tällä viikolla 80 miljoonaan euroon, kun Chelsea nappasi tolppien väliin Kepa Arrizabalagan Athletic Bilbaosta. Sitä ennen Liverpool hankki Alisson Beckerin Romasta lähes yhtä korkealla summalla.

– Mielestäni yleisesti ottaen siirtosummat ovat tällä hetkellä naurettavan korkeita, Schmeichel kommentoi ESPN Brasilin haastattelussa.

Vaikka tanskalainen kyseenalaistaa maalivahdeista maksettavat rahasummat, hänen mielestään maalivahtien kohdalla rahalla saa myös vastinetta.

– Olin vain ajan kysymys, milloin maalivahdit liittyisivät mukaan, koska hyvä maalivahti voi olla erona liigan voittamisen ja ilman liigavoittoa jäämisen välillä, hän toteaa.

Schmeichelin mukaan siirtomarkkinoiden kulminaatiopiste oli Neymarin 222 miljoonan siirto Barcelonasta PSG:hen viime kesänä.

– Hinnat ovat paisuneet erittäin korkeiksi, ja vaikutus olisi joka tapauksessa yltänyt kaikkiin pelipaikkoihin. Sen näki Virgil van Dijkin kohdalla ja nyt Alissonin kohdalla.

Lähde: Goal

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden