Tänään se alkaa! – Lue Valioliigan ennakkopakettimme ennen kauden avausta

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Vihdoin se alkaa, nimittäin valioliigakausi 2018-19. Perjantaina pelataan kello 22 kauden avauspeli, jossa Manchester United kohtaa Leicesterin. Tässä artikkelissa tarjoamme todellisen selviytymispaketin alkavaan kauteen.

Katso Valioliigan otteluohjelma tästä.

Perjantaina pelataan vasta yksi ottelu, joten toden teolla kausi laitetaan käyntiin vasta lauantaina, jolloin vuorossa on kuusi ottelua. Ensimmäisen kierroksen täydentää sunnuntain kolme ottelua, ja avauskierros huipentuu sunnuntaina kello 18 Arsenalin ja Manchester Cityn kohtaamiseen. Suomessa Valioliigaa näyttää Viasat ja Viaplay-suoratoistopalvelu.

Kuka vie pytyn tällä kertaa?

Valioliigan ennakkosivulle pääset tästä.

Viime kaudella ennätyksiä murskannut Manchester City lähtee tulevaan kauteen arviomme mukaan selkeimpänä suosikkina. Cityn sapluuna on vahva, ja joukkue ei ole kokenut kesällä minkäänlaisia menetyksiä esimerkiksi siirtomarkkinoilla. Päin vastoin, City lunasti Riyad Mahrezin Leicesteristä tuomaan lisää kilpailua oikealle laidalleen.

Ennakkoasetelmien mukaan Liverpool on mielestämme Cityn kovin haastaja mestaruuskamppailussa. Jürgen Klopp on saanut kaivattuja vahvistuksia keskikentälleen ja maalinsuulleen. Nyt Liverpoolilta myös odotetaan tuloksia, sillä niin paljon rahaa on laitettu haisemaan kesän aikana.

Mutta entäpä neljä muuta suurta? Arsenalissa alkaa uusi aika, kun Arsène Wenger jätti seuran viime kauden päätteeksi ja tilalle pestattiin PSG:stä Unai Emery. Myös Chelseassa hypätään uuteen komentoon, kun entinen Napoli-luotsi Maurizio Sarri ottaa joukkueen kontolleen.

Tottenham on ollut kesän siirtoikkunassa suorastaan unettavan tylsä, sillä pelaajia ei ole juuri liikkunut sisään eikä ulos. Toisaalta seurassa on tehty tärkeitä jatkosopimuksia, jotka varmasti antavat lisäpontta jopa mestaruustaistoon. Loukkaantumisia ei Spurs kuitenkaan kestä kovin montaa.

José Mourinhoa pidetään jopa potentiaalisena managerina saamaan ensimmäiset kauden potkut. Manchester Unitedissa on pienoisia kriisin poikasia kauden alla, mutta näkyvätkö ne kentälle asti?

Löydät ennakkosivultamme jokaisen joukkueen ennakon (pitävät sisällään myös ihanneavauskokoonpanon). Sen lisäksi sivulta löytyy myös kesän isoja siirtoja sekä tilastoja. Olemme vuodattaneet hikeä melkoisesti kuumana kesänä, jotta lukukokemuksesi olisi mahdollisimman hyvä. Ota siis kuppi kahvia ja tutustu ennakkopakettiimme vielä ennen Valioliigan avauspotkua.

Valioliigan ennakkosivulle pääset tästä.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden