Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne arvioi, että Englanti on Ranskan ohella suosikki voittamaan vuoden 2020 EM-lopputurnauksen.

Belgialainen De Bruyne myöntää olevansa vaikuttunut nuorten englantilaispelaajien lahjakkuudesta. Viime aikoina otsikoissa ovat olleet muun muassa Jadon Sancho, Callum Hudson-Odoi ja Phil Foden.

Englanti esiintyi hyvin viime vuoden MM-lopputurnauksessa, mutta muutoin näytöt aikuisten arvokisoissa ovat vähäisiä. Ainoa titteli on vuoden 1966 maailmanmestaruus.

– Kerroin Englannin kavereille viikko sitten, että teidän pitäisi voittaa Euroopan mestaruus. Mielestäni he ovat suosikkeja, Ranskan kanssa, De Bruyne sanoo Sky Sportsin mukaan.

– Näen jo läpi lyöneitä kavereita ja niitä, jotka ovat nousemassa esiin, joten tulevaisuus näyttää todella hyvältä. Voittavatko he sen? En tiedä, koska vain yksi joukkue voi voittaa, mutta teillä on mahdollisuus menestyä hyvin seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Manchester Cityn Foden ja Chelsean Hudson-Odoi olivat keskiviikkona ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa Valioliigassa.