Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne epäilee, että neljän pokaalin jahtaaminen saattaa käydä joukkueelle liian raskaaksi.

City puolusti helmikuussa menestyksekkäästi liigacupin mestaruuttaan ja eteni lauantaina FA Cupin loppuotteluun kaatamalla Brightonin. Valioliigan mestaruudesta City kamppailee Liverpoolin kanssa ja Mestarien liigan puolivälierissä se kohtaa Tottenhamin.

Manchesterilaisten manageri Pep Guardiola on myös epäillyt, onko hänen joukkueestaan voittamaan neljää pokaalia. Belgialaistähti De Bruyne yhtyy valmentajansa näkemykseen.

– Se on lähes mahdotonta, kommentoi De Bruyne Sky Sportsille.

– Jos katsoo seuraavia otteluitamme, luulen, että olemme epäsuotuisassa asemassa jokaisessa pelissä fyysisesti ja henkisesti, koska meillä on aina ottelu ennen muita joukkueita. Muut joukkueet saavat levätä.

– Sama pätee Mestarien liigaan, joten se on vaikeaa.

City ja Tottenham pelaavat puolivälierien ensimmäisen osan tiistaina Lontoossa. De Bruyne huomauttaa, että Tottenhamilla on otteluun lähdettäessä vapaa viikonloppu takana, kun taas City pelasi lauantaina.

– Jokainen ottelu on vaikea. Nyt meidän on vain valmistauduttava tiistaihin. Me tiedämme, että Tottenham pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona, joten he ovat tuoreempana liikkeellä kuin me. Meidän on valmistauduttava henkisesti ja fyysisesti, jotta olemme valmiita.

Valioliigassa City on kahden pisteen päässä sarjakärki Liverpoolista, jolla on ottelu enemmän pelattuna. De Bruyne ei usko, että Liverpool sortuu enää pistemenetyksiin.

– Luultavasti (Liverpool voittaa pelinsä). Meidän on vain tehtävä oma hommamme ja yritettävä voittaa ottelu kerrallaan. Lopussa nähdään, mitä tapahtuu.