Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne on valittu Valioliigan vuoden pelaajaksi 2019-20.

Belgialaistähti päihitti palkintotaistossa Liverpool-kolmikko Jordan Hendersonin, Sadio Manén ja Trent Alexander-Arnoldin, sekä Southampton-hyökkääjä Danny Ingsin, Burnley-maalivahti Nick Popen ja Leicesterin Kultaisen kengän voittaneen Jamie Vardyn.

De Bruyne oli Manchester Cityn ainut pelaaja joka oli ehdolla palkinnon voittajaksi joukkueen hävittyä Liverpoolille Valioliigan mestaruustaistossa. 29-vuotias oli kuitenkin yksi kauden valovoimaisimmista pelaajista ja suurin ennakkosuosikki vuoden pelaajaksi.

Premier League

@premierleague
Introducing your 2019/20 @EASPORTSFIFA Player of the Season...

✨ 𝙆𝙚𝙫𝙞𝙣 𝘿𝙚 𝘽𝙧𝙪𝙮𝙣𝙚 ✨

#PLAwards

De Bruyne teki päättyneellä kaudella yhteensä 13 maalia Valioliigassa. Sen lisäksi hän saavutti Arsenal-legenda Thierry Henryn asettaman valioliigaennätyksen syötettyään peräti 20 maalia 35 otteluun.

Valioliigan kaikki kauden 2019-20 on palkinnot ovat nyt jaettu. Vuoden nuoreksi pelaajaksi valittiin Liverpool-puolustaja Alexander-Arnold, vuoden manageriksi Liverpoolin mestariluotsi Jürgen Klopp ja vuoden hienoimmaksi maaliksi Tottenham-hyökkääjä Heung-min Sonin taidonnäyte Burnleya vastaan.