Valioliigan parhaimpiin pelaajiin lukeutuva Kevin De Bruyne vahvistaa neuvottelevansa jatkosopimuksesta Manchester Cityn kanssa. Asian tiimoilta on pyörinyt viime kuukausien aikana paljon huhuja.

Belgian maajoukkuetähti, jonka nykyinen diili umpeutuu vasta vuonna 2023, on selkeästi halukas pidentämään sopimustaan Etihad Stadiumilla. Toistaiseksi 29-vuotias on neuvotellut seuran kanssa täysin ilman välikäsiä.

– Olen iloinen Manchesterissa. Olen hyvässä seurassa, [jolla on] hyvät omistajat, De Bruyne kertoi flaamilaiskanava VTM Nieuwsille ennen Belgian ja Englannin välistä Nations League -ottelua sunnuntaina.

[readmore from=Kevin-De-Bruyne]

– Olemme neuvotteluissa, kyllä, mutta ne eivät ole edenneet pitkälle. Tällä hetkellä hoidan keskustelut ihan itse.

– Haluaisin jäädä tähän seuraan, joten se on helppoa. Jos en haluaisi jäädä, se vaatisi jonkun neuvottelemaan puolestani. Mutta kun haluaa jäädä, se ei ole hankalaa.

De Bruyne, jonka City hankki Wolfsburgista vuonna 2015, on voittanut kaksi Valioliigan mestaruutta Taivaansinisten kanssa. Viime kaudella De Bruyne nimettiin PFA:n vuoden pelaajaksi, kun hän teki sarjassa 13 maalia ja jakoi 20 maalisyöttöä.