Tottenhamin Kieran Trippier kertoo Burnley Expressissä vahvasta siteestään Clarets-manageri Sean Dycheen, ja sanoo toivovansa teiden vielä kohtaavan.

28-vuotias laitapelaaja edusti Burnleytä kolmen kauden ajan, ennen siirtoaan Spursiin vuonna 2015, ja oli mukana myös seuran palatessa Valioliigaan.

– Dyche auttoi minua pelaajana todella paljon. Olin vielä nuori, kävin paljon ulkona kosteissa merkeissä ja niin edelleen – en oikein huolehtinut itsestäni. Hän laittoi asiat kuntoon. Myös pelillisesti asiat etenivät hänen alaisuudessaan; opin sekä puolustamaan että hyökkäämään paremmin.

Yhteydenpito seurasiirron jälkeen ei ole suinkaan päättynyt, oikeastaan päinvastoin.

– Puhumme yleensä noin kerran parissa viikossa, pidämme toisiamme ajan tasalla asioista. Meistä on tullut ehkä jopa läheisempiä lähtöni jälkeen.

Tulevana lauantaina kaksikko nähdään Turf Moorilla eri leireissä valioliigaottelun puitteissa. Samakin penkki kelpaisi Trippierille.

– Meillä on todella hyvä yhteisymmärrys asioista, luulen että kaikilla hänen alaisuudessaan pelanneilla on. Olisi upeaa vielä jonain päivänä pelata hänen joukkueessaan.