Kieran Trippier siirtyi viime kesänä Tottenhamista Atléticoon.

29-vuotias laitapuolustaja nappasi välittömästi avauskokoonpanon paikan itselleen Diego Simeonen alaisuudessa ja on pelannut hyvän kauden.

Trippierin viimeinen kausi Tottenhamissa ei sujunut odotetusti. Laitapuolustaja kärsi loukkaantumisista, eikä kyennyt pelaamaan omalla tasollaan.

Trippier käväisi The Guardianin haastateltavana ja kertoi, ettei Tottenham antanut puolustajalle lupaa käydä leikkauksessa kesken kauden. Trippier kävi joulukuun lopussa leikkauksessa ja oli sivussa noin kuukauden ajan.

– Olen todellakin parempi pelaaja tällä hetkellä kuin viime kaudella. Viime kausi oli vaikea, koska taistelin jatkuvasti loukkaantumisten kanssa. Se ei ole tekosyy, koska en missään vaiheessa piiloutunut sen taakse. Taistelin kuitenkin kuukausien ajan nivus- ja lantiovaivojen kanssa ja minut leikattiin vasta vuodenvaihteessa juuri ennen lomaa, Trippier totesi.

– Minun olisi pitänyt käydä leikkauksessa jo viime kaudella pelatessani Tottenhamissa, mutta he kielsivät sen. En pelannut hyvin ja se johtui osittain siitä, kun jouduin taistelemaan vammojeni kanssa. Lopulta se meni siihen pisteeseen, etten enää voinut pelata ja minun oli käytävä leikkauksessa, joka olisi pitänyt tehdä jo viime kaudella.