Newcastlen uusi laitapuolustaja Kieran Trippier sanoo, että häntä ärsytti aikanaan Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn toiminta.

Englannin A-maajoukkueessa 35 kertaa esiintynyt Trippier, 31, palasi Valioliigaan tässä kuussa, kun Newcastle osti hänet 15 miljoonalla eurolla Atlético Madridista.

Ennen Espanjan-vuosiaan Trippier pelasi Englannin pääsarjaa Burnleyn ja Tottenhamin riveissä. Hän pääsi Spursin kanssa Mestarien liigan loppuotteluun vuonna 2019, mutta Liverpool oli finaalissa vahvempi maalein 2-0.

Pian loppuottelun jälkeen Trippier suuntasi 22 miljoonan euron kaupassa Atléticoon. Hän kertoi Athleticin haastattelussa, että hän aisti kuitenkin lähtönsä jo hyvissä ajoin ennen siirtoaan.

Trippier myönsi, ettei hän ollut ennen Espanjaan lähtöään parhaassa mahdollisessa vireessä, mutta häntä ärsytti se, että Levy yritti kaupitella häntä muualle hänen selkänsä takana.

– Jalkapalloilijana yrittää aina parhaansa, mutta välillä asiat eivät mene halutulla tavalla. Minulla ei vain sujunut, mutta [päävalmentaja] Mauricio Pochettino valitsi minua silti joukkueeseensa.

– Mestarien liigan finaalin jälkeen minusta tuntui, että oli oikea aika lähteä. Lehdistö ei ollut oikein puolellani silloin, ja ehkä minun oli päästävä hetkeksi pois Englannista tyhjentääkseni mieleni. En koskaan katsonut taaksepäin.

– Minua ärsytti se… Tiedättehän, jalkapallon parissa työskentelevät ihmiset puhuvat, ja aina liikkuu huhuja, mutta tiedän sataprosenttisella varmuudella, että Daniel tarjosi minua muille seuroille kaksi kuukautta ennen kauden loppua. Siitä olin eniten vihainen.

– Tiesin varmuudella, että sitä tapahtui, joten tiesin, että aikani siellä oli tulossa päätökseen. Pelasin joukkuekaverieni ja kannattajien puolesta, mutta tiesin, ettei minua haluttu sinne.