Valioliigaa pelataan tiistaina ja keskiviikkona täysin kierros.

Arsenal-Cardiff

Cardiff pelaa ensimmäisen kerran, sen jälkeen kun seuran tuore hankinta Emiliano Sala, 28, katosi lentoturmassa.

Walesilaisten manageri Neil Warnock kertoi, että kulunut viikko on ollut hänelle koko 40 vuotta kestäneen valmennusuran ylivoimaisesti raskain.

Cardiffin joukkue ja kannattajat pitävät tiistaina keltaisia narsisseja. Tämä on walesilaisten oma kukka ja viittaa argentiinalaisen entiseen seuraan Nantesiin.

Hyökkääjän perhe on kutsuttu Emiratesille.

Newcastle-Manchester City

Harakoiden manageri Rafael Benítez on osoittanut vahvoja tuskastumisen merkkejä, sillä tämäkin siirtoikkuna on sujunut St James’ Parkilla heikosti.

Loukkaantumistilanne kiristää espanjalaisen pinnaa. Joselu, Mohamed Diamé, Jonjo Shelvey ja Ki Sung-Yueng huilaavat tiistaina.

Benítez puhui ennen kamppailua jopa hieman lannistuneesti. Hän korosti, että pistekin kelpaisi hyvin putoamiskamppailuihin valahtaneelle Newcastlelle ja korosti maalieron merkitystä keväällä.

Huolen ymmärtää. City on voittanut kuusi viime peliään maalierolla 28–0.

City voitti mustavalkoiset syyskuussa kotonaan luvuin 2–1. Newcastle piti tuolloin pallon vain 21-prosenttisesti. Pallonhallinta pysynee tiistaina hyvin samalla tasolla, joten isäntien intohimoisille kannattajille voi povata piinaavaa iltaa.

Jos City voittaa, kaventuu ero huomenna Leicesterin kohtaavaan Liverpoolin sarjan kärjessä hetkeksi yhteen pisteeseen.

Liverpool-Leicester

Liverpool sai viettää 11 päivän pelitauon ja lähti leirille Dubaihin.

Joukkue palasi Melwoodiin viime perjantaina. Punaisten Sadio Mané hehkutti seuran nettisivuilla, että leiri tiivisti joukkuetta.

Vieraiden tunnelma on erilainen. Leicester on pelannut heikosti ja manageri Claude Puel on jo kovan paineen alla. Leicester on hävinnyt kolme peiliä putkeen (Newport, Southampton ja Wolverhampton).

Wolves teki Molineuxilla voittomaalin toisen jakson lisäajan kolmannella minuutilla. Leicester on Valioliigassa yhdeksäs, mutta joukkueen kuntokäyrä näyttää pahasti alaspäin.

Puel onkin vedonlyöntiyhtiöiden suosikki seuraavaksi, potkut saavaksi manageriksi. Daniel Amartey puuttuu vieraiden kokoonpanosta.

Isännillä on riittänyt kolhuja ja vaivoja. James Milner huilaa varmasti pelikiellon vuoksi. Alex Oxlade-Chamberlain ja Joe Gomez puuttuvat niin ikään.

Tiistai:

21:45
Arsenal-Cardiff City
Fulham-Brighton & Hove Albion
Huddersfield Town-Everton
Wolverhampton Wanderers-West Ham United

22:00
Manchester United-Burnley
Newcastle United- Manchester City (Viasat)

Keskiviikko:

21:45
AFC Bournemouth-Chelsea
Southampton-Crystal Palace

22:00
Liverpool-Leicester City (Viasat)
Tottenham Hotspur-Watford