Valioliigaa pelataan täysi kierros tiistaina ja keskiviikkona.

Huddersfield-Wolves

Huddersfield on kerännyt vain 11 pistettä ja on Valioliigan hännillä.

Terrierien päävalmentaja Jan Siewert antoi suojateilleen kovaa palautetta, kun Newcastle voitti viime kierroksella St James’ Parkilla luvuin 2–0.

– Uskon, että puheeni jäi pelaajien mieliin. Uskon, että he vastaavat.

– Pelaajat voivat ainakin taistella ja juosta helvetisti.

Vieraiden päävalmentaja Nuno Espírito Santo korosti asenteen merkitystä.

– Teemme pahimman mahdollisen virheen, jos aliarvioimme heitä.

Wolves on kerännyt jo 40 pistettä ja majailee kahdeksannelle sijalla.

Isäntien puolustaja Tommy Smith on pelikiellossa. Adama Diakhaby, Isaac Mbenza, Danny Williams ja Abdelhamid Sabiri parantelevat vaivojaan. Wolves päässee sen sijaan otteluun parhaalla miehistöllään.

Chelsea-Tottenham

Stamford Bridgellä pelataan kierroksen mielenkiintoisin kamppailu.

Chelsea ja Tottenham tunnetaan kireistä väleistään. Lontoolaisten kuumissa kohtaamisissa on sattunut ja tapahtunut.

Chelsea on hävinnyt Valioliigassa kolme neljästä viime ottelustaan ja on valahtanut kuudennelle sijalle. Burnley voitti Spursin lauantaina 2–1. Harry Kanen jälleen riveihinsä saanut Tottenham on kuuden pisteen päässä sarjan kärjestä.

Chelsea on pysynyt otsikoissa. Sinisten maalivahti Kepa Arrizabalaga kapinoi sunnuntaina Englannin liigacupin loppuottelussa ja menetti viikon palkan. Nähtäväksi jää, nimeääkö kuumana käynyt päävalmentaja Maurizio Sarri baskin avauskokoonpanoon. Asia on jakanut näkemykset, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin Arrizabalaga pelaa keskiviikkona.

Tottenham ottaa vastustajat herkästi miesvartiointiin. Odotettavissa on, että isäntien keskikentän kolmikko joutuu pelaamaan vieraiden keskikentän timanttia vastaan. Sarri on saanut moitteita, koska on luottanut sitkeästi 4–3–3-muotoon. Kamppailun kulku määrittyy paljon sen mukaan, saavatko Jorginho, N’Golo Kante ja kumppanit syöttörallin liikkeelle ja ennen kaikkea edettyä kohti linjojen välejä.

Chelsealla on hyvä pelaajatilanne. Takareisivaivainen Dele Alli huilaa liljanvalkoisten porukasta.

Liverpool-Watford

Liverpool jäi sunnuntaina Old Traffordilla maalittomaan tasapeliin. Manageri Jürgen Klopp ei salaillut pettymystään ottelun jälkeen. Hän on antanut lehtitietojen mukaan enää pisteellä sarjaa johtavalle joukkueelle tuimaa palautetta.

Liverpool on pelannut tasan kolme neljästä viime pelistään Valioliigassa. Watford on kahden ottelun orastavassa voittoputkessa ja juhli perjantaina Cardiffissa peräti luvuin 5–1. Joukkue on Valioliigassa komeasti seitsemäntenä.

Liverpool pysähtyi Old Traffordilla Manchester Unitedin syvälle valuneeseen pakkaan. United uhkasi vieraiden selustaa tilanteenvaihdoilla. Watford osaa vastaavat temput.

Vieraiden vasen puolustaja José Holebas on pelikiellossa. Liverpool saa jännittää sen suhteen, pystyykö sunnuntaina nilkkansa taittanut hyökkääjä Roberto Firmino pelaamaan.

Tiistai:

21:45
Cardiff City-Everton
Huddersfield Town-Wolverhampton Wanderers
Leicester City-Brighton & Hove Albion

22:00
Newcastle United-Burnley (Viasat)

Keskiviikko:

21:45
Arsenal-AFC Bournemouth
Southampton-Fulham

22:00
Chelsea-Tottenham Hotspur (Viasat)
Crystal Palace-Manchester United
Liverpool-Watford
Manchester City-West Ham United