75-vuotiaan Michael ”Kit” Carsonin oli määrä astua viime tammikuun seitsemäntenä päivänä oikeuden eteen. Entistä jalkapallovalmentajaa syytettiin alle 16-vuotiaiden poikien seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Carson ei kuitenkaan ikinä oikeuteen saapunut, sillä hän menehtyi samana päivänä, kun häntä piti kuulla oikeudessa.

Nyt tutkinnassa on varmistunut, että Carson teki itsemurhan. Asiasta kertoo BBC.

Kit Carson lähti ajamaan kohti oikeustaloa kiertotietä ja teki ratkaisunsa ilmeisesti matkan aikana. Hän päätti ajaa kovaa vauhtia päin puuta ja kuoli tapahtumapaikalla. Carsonin Mazda törmäsi puuhun 48 metrin päässä tiestä. Paikalta ei löytynyt jarrutusjälkiä tai merkkejä yrityksestä väistää. Carson ei myöskään saanut sairauskohtausta eikä puhunut kännykkään, joten törmäystä pidetään tahallisena.

Kit Carsonin syytettiin hyväksikäyttäneen poikia yli 30 vuoden ajan vuodesta 1978 lähtien. Hän kiisti kaikki syytteet. Carson toimi juniorivalmentajana ja scouttina Norwichissa, Peterborough Unitedissa ja Cambridge Unitedissa. Carsoniin kohdistuvissa syytteissä oli kyse kaikkiaan yhdentoista alle 16-vuotiaan pojan hyväksikäyttöepäilyistä.