Englannin Valioliiga on tällä hetkellä monen muun urheilusarjan ohella keskeytettynä koronaviruksen takia. Sarjan jatkumisesta, tai ylipäätään sen pelaamisesta loppuun ei ole vielä päätetty. Sarja ei jatku ainakaan ennen toukokuuta.

Maan futispomot kokoontuivat keskustelemaan perjantaina sarjojen jatkumisesta, sekä myös esimerkiksi pelaajien palkkoihin liittyvistä asioista. Lue lisää tästä!

Valioliigajoukkueiden kapteenit ovat alkaneet suunnittelemaan yhteistä hyväntekeväisyysjärjestöä, sekä lahjoituksia koronaviruksen torjumiseksi. He ovat myös keskustelleet mahdollisista palkan alennuksista, uutisoi BBC.

BBC:n mukaan todennäköinen kohde hyväntekeväisyydelle olisi NHS (National Health Service) eli Yhdistyneen kuningaskunnan julkinen terveydenhuoltojärjestelmä.

Lisätietoa pelaajien välisistä keskusteluista saattaa tulla vielä perjantain aikana, sillä jokaisen joukkueen edustajat kokoontuvat videopalaverin merkeissä vielä illalla keskustelemaan kauden jatkumisesta, ja muista ajankohtaisista asioista.