Valioliigassa pelit jatkuvat 17. kesäkuuta. Sitä ennen valioliigajoukkueilla on mahdollisuus järjestää harjoitusotteluita, mutta reunaehdot ovat tiukat. Harjoitusotteluiden järjestäminen muistuttaakin pitkälti amatööriottelua lähipuistossa.

Harjoitusottelut täytyy järjestää alle 90 minuutin matkan päähän, ja pelaajien on matkustettava paikalle omilla autoilla. Lisäksi pelipaita täytyy olla päällä jo matkustaessa. Pukuhuoneet eivät myöskään ole käytössä, vaan kentälle mennään suoraan omista autoista.

Tällä hetkellä PGMOL:n (Professional Game Match Officials Limited) tuomareita ei ole vielä testattu koronaviruksen varalta, joten ottelut tuomitsee esimerkiksi joku valmennusryhmän jäsen. Toiveissa on, että maan parhaat tuomarit olisivat käytettävissä viikkoa ennen Valioliigan käynnistymistä.

Valioliigajoukkueet saivat aloittaa viime viikolla harjoittelun, jossa saa ottaa kontaktia. Keskiviikkona 17. kesäkuuta pelataan rästiottelut pois alta. Manchester City isännöi Arsenalia ja Aston Villa kohtaa kotikentällään Sheffield Unitedin. Täysi kierros käynnistyy lauantaina 20. kesäkuuta.