Arsène Wengerin Arsenaliin aikoinaan tuoma puolalaispeluri Krystian Bielik nousi keväällä suureen rooliin, kun hänen viime kauden lainaseuransa Charlton varmisti nousun takaisin Mestaruussarjaan. Lisää valokeilaa tarjoiltiin alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa, jotka menivät sekä topparina, että puolustavana keskikenttämiehenä viihtyvältä 21-vuotiaalta mainiosti.

The Telegraph uutisoi keskiviikkona laajasta kiinnostuksesta erityisesti Mestaruussarjan isompien joukkueiden taholta pelaajaan, joka on vuonna 2015 Legia Varsovasta saavuttuaan kiertänyt lainalla. Tutuiksi ovat tulleet Birmingham, Walsall ja siis viimeisimpänä Charlton.

Nyt lienee aika siirtyä askelmaa ylemmäs, mutta Arsenalissa ei katsota Bielikin vieläkään olevan valmis edustusmiehistöön. Seurassa kuitenkin toivotaan, että pelaaja ennen seuraavaa siirtoaan tekisi jatkosopimuksen sen kanssa. Uudet tuulet Emiratesilla määrittävät, että pelaajaa ei päästetä sopimuksensa viimeiselle vuodelle, ennen päätöstä jatkosta. Bielikin nykyinen kontrahti jatkuu kesään 2021.

Kiinnostusta joko lainaan tai pysyvämpään sopimukseen ovat tietojen mukaan esittäneet myös seurat ulkomailta; AC Milan, sekä nimeämättömät tahot Bundesliigasta. Myös Mestaruussarjassa jatkaminen on mahdollista; päivän tietojen mukaan mahdollisia uusia osoitteita ovat Derby, West Brom, Middlesbrough ja Brentford.