Koronavirus on keskeyttänyt lähes kaikki urheilusarjat ympäri maailman. Englannin Valioliiga on myös tauolla, eikä kauden pelaamisesta loppuun oli vielä päätetty.

Maan futispomot ja valioliigaseurojen edustajat kokoontuivat perjantaina keskustelemaan kauden jatkumisesta ja palkka-asioista. Lue lisää tästä!

Manchester Cityn ja Englannin maajoukkueen puolustaja Kyle Walker kertoi Independentin haastattelussa haastavista ajoista.

– Onhan tämä vaikeaa, mutta tärkeintä on ihmisten terveys. Jalkapalloilijana on tottunut päivittäisiin rutiineihin, joten tämä on vaikeaa. Pitää vain kestää tämä ja ajatella muita kuin itseään, Walker totesi.

Englantilaispuolustajalla on kolme poikaa kotona, joiden kanssa pallotella, mutta hän kaipaa pukukoppitunnelmaa ja pilailua joukkuekavereiden kesken.

– Olemme olleet HousePartyssa (ryhmävideopuhelu) muutaman kerran, ja pilailleet. Siellä on aina meneillään jotain hullua. Se pitää mielen ja aivot virkeänä, Walker naureskeli.

– Luonnollisesti Pep (Cityn päävalmentaja Pep Guardiola) ei ole ryhmächatissamme. Laitoin hänelle kuitenkin eilen tekstiviestin ja sanoin, että toivottavasti hän ja hänen perheensä ovat terveitä ja voivat hyvin, Walker päätti.