Liverpoolin keskikenttäpelaaja Fabinho on vastannut mediassa pyörineisiin siirtohuhuihin PSG-hyökkääjä Kylian Mbappén potentiaalisesta siirrosta Anfiedille.

Euroopan lupaavimpiin pelaajiin lukeutuvaa Mbappéa ollaan viety useissa siirtohuhuissa Liverpooliin, mutta Jürgen Klopp on jarrutellut lehtipuheita kertoen, ettei seuralla ole tällä hetkellä varaa 21-vuotiaaseen ranskalaishyökkääjään.

Fabinho, joka pelasi Mbappén rinnalla AS Monacossa kolmen kauden ajan, on kuitenkin antanut näkemyksensä superlupauksen mahdollisesta Liverpool-siirrosta.

Brassipelaajan mielestä Mbappé toisi ”päänsärkyä” Kloppille ottelukokoonpanojen valossa, sillä Mohamed Salah, Sadio Mané ja Roberto Firmino muodostavat jo valmiiksi fantastisen kolmikon Liverpoolin hyökkäyksessä.

– Tällä hetkellä, hänen saapumisensa toisi Liverpoolille päänsärkyä, koska meidän hyökkäyskolmikkomme on jo todella hyvä, Fabinho kertoi SportBiblen haastattelussa.

– Mutta minä tunnen Mbappén laadukkuuden, hän on jo nyt yksi maailman parhaista pelaajista, joten hän luonnollisesti vahvistaisi mitä tahansa joukkuetta. Juuri nyt hän pelaa kuitenkin Paris Saint-Germainille, ja meidän on arvostettava sitä.