Kannattajilla ei ole tällä hetkellä koronaviruspandemian takia asiaa stadioneille Englannissa. Useat seurat ovat keksineet pyytää faneiltaan itsestään kuvia, jotka seura voi maksua vastaan tulostaa pahville ja laittaa katsomoon tönöttämään.

Näin on tehnyt myös Mestaruussarjassa nousua tavoitteleva Leeds. Sille sattui kuitenkin nolo moka, kun Elland Roadin lehtereille päätyi kuva terroristijärjestö al-Qaidan perustajajäsenestä ja entisestä johtajasta Osama bin Ladenista, joka kuoli vuonna 2011 Yhdysvaltain laivaston erikoisjoukkojen iskussa.

Bin Ladenin kuva on nyt poistettu Elland Roadilta ja Leeds on luvannut, ettei katsomoon päädy enää pahennusta herättäviä otoksia. Kaikkiaan Elland Roadilla on noin 15 000 kannattajien kuvaa, joiden yksittäishinta on 25 puntaa (noin 27 euroa).

Leeds on Mestaruussarjassa toisena, tasapisteissä sarjakärki West Bromwichin kanssa. Mestaruussarjan kaksi parasta joukkuetta nousevat suoraan Valioliigaan, sijat 3-6 karsivat keskenään viimeisestä nousijan paikasta.