© Kuva: Getty Images

ESPN: Leicester pohtii jo uusia vaihtoehtoja penkin päähän – yksi ehdokas oli seuraamassa peliä

Leicesterin manageri Claude Puelin työpaikka on vaakalaudalla, kertoo ESPN, jonka tietojen mukaan seura on jo etsinyt mahdollisia korvaajia ranskalaiselle.

Yksi ehdokkaista on Belgian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínez, joka muistetaan Valioliigassa Wiganista ja Evertonista. Huhuissa on pyörinyt myös hänen apuvalmentajansa, Arsenal-legenda Thierry Henry.

Martínez oli perjantaina seuraamassa Leicesterin ja Manchester Unitedin välistä kamppailua, joskin hän oli todennäköisesti seuraamassa belgialaisten suoriutumista ottelussa.

Leicester haluaa vielä antaa Puelille mahdollisuuden, vaikka viime kauden viimeisestä seitsemästä pelistä irtosi vain yksi voitto ja alkanut kausi käynnistyi tappiolla.

Seura tuki kesällä manageria seitsemällä hankinnalla ja onnistui pitämään riveissään myös toppari Harry Maguiren, joka oli huhujen mukaan juurikin Unitedin kiikarissa.

Puel nimitettiin Leicesterin manageriksi viime vuoden lokakuussa kesään 2020 asti kestävällä sopimuksella. Hänellä on toistaiseksi työrauha, mutta jos joukkueen tulokset eivät käänny parempaan suuntaan, aikoo Leicester todennäköisesti suunnata katseensa uusiin kandidaatteihin.

» Kuka pärjää, kuka floppaa? Lue kattava ennakkopakettimme valioliigakaudesta TÄÄLTÄ!

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää