Valioliigassa peräkkäisillä sijoilla olevat Leicester ja Crystal Palace kohtaavat lauantain myöhäisottelussa King Power -stadionilla Leicesterissä. Viasatin jalkapalloasiantuntijan Keith Armstrongin mukaan luvassa on avoin ja viihdyttävä ottelu.

-Leicester on kokenut kovia viime aikoina. Toki vieraspiste Anfieldiltä oli hyvä saavutus, mutta siitäkin on jo kulunut tovi. Viides sija Valioliigassa näyttää karkaavan saavuttamattomiin, Armstrong pohtii Valioliiga.comille.

Asiantuntijan mielestä ainoastaan hyvät tulokset Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan joulun tienoilla ovat edelleen taanneet sen, että manageri Claude Puel on saanut palkkashekkinsä perjantaisin.

-Toki muut vakavammat tapahtumat seurassa ovat merkinneet sitä, että menestyminen tänä vuonna Valioliigassa ei ole ehkä suurin prioriteetti. Pakko on kuitenkin kyseenalaistaa kokeneen toppariparin Maguire-Evans toimintaa viime aikoina. Jatkuvat hyökkäyksen ja keskikentän pelaajavaihdokset eivät myöskään näytä ainakaan selkeyttäneen Leicesterin pelitapaa, Armstrong miettii.

Vierailija Crystal Palacen peli on sen sijaan löytänyt uomansa.

-Palace on saanut vihdoinkin puolustuksensa kuntoon, mistä tuloksena viisi tappiotonta ottelua putkeen. Joukkue hyökkää monipuolisesti, eikä Roy Hodgsonin temppukirja erikoistilanteissa näytä ehtyvän millään. Tästä ottelusta voi siis odottaa ihan mitä vain. Nollanollaa tästä ei tosin hakemallakaan saa, Keith Armstrong päättää.

Katso Leicester-Crystal Palace Viasatin jalkapallokanavalta tai Viaplay-suoratoistopalvelusta lauantaina 23.2. klo 19.30 alkaen.