Juhannuspäivän ensimmäisessä valioliigaottelussa Leicester ja Watford jäivät 1-1-tasapeliin Vicarage Roadilla.

Kummankin joukkueen paluu koronatauolta oli melko varovainen, mutta lopulta maaliverkot heiluivat Ben Chilwellin uskomattoman kaukolaukauksen seurauksena. Sen jälkeen Craig Dawson ehti vielä tasoittaa lukemat saksipotkumaalilla pelin lisäajalla.

Watford Football Club

@WatfordFC
🚨 TEAM NEWS 🚨

Here's how the Golden Boys will line-up against @lcfc this afternoon...

#WATLEI

Leicester City

@LCFC
Sponsored by @eToro, here's our team news for #WatLei! 👥

Ottelu alkoi hyvin vaisusti, eikä kumpikaan joukkue yltänyt pelin alussa erityisen hyville maalintekopaikoille.

Ensimmäinen todellinen vaaranpaikka nähtiin 35 minuutin pelin jälkeen, kun Wilfred Ndidi menetti pallon Watford-prässin seurauksena rangaistusalueen reunalla.

Laukomaan pääsi Abdoulaye Doucouré, jonka yritys suuntautui kuitenkin liian lähelle Kasper Schmeichelia.

Heti toisen jakson alussa Schmeichel joutui tekemään taas yhden ison torjunnan, kun hän pysäytti Ismaïla Sarrin läpiajosta erinomaisella vastaantulolla.

Premier League

@premierleague
Schmeichel starfish™

#WATLEI@LCFC

Ottelun viimeisen vartin aikana myös Watfordin veräjänvahti Ben Foster joutui todellisiin torjuntatöihin.

Marc Albrighton tykitti ensiksi tolppaan, jonka jälkeen James Maddison laukoi pallon rangaistusalueen reunalta kohti maalia. Foster venytti kätensä kuitenkin näyttävästi yrityksen tielle ja piti vieraat nollilla.

Leicesterin viime hetkien painostus tuotti kuitenkin tulosta, ja lopulta maaliverkot heiluivat. Ben Chilwell sai pallon boksin vasemmalle kulmalle, mistä hän latasi sen ohjuksen tavoin yläkulmaan.

Osuma ei kuitenkaan jäänyt pelin ainoaksi, vaan Watford ehti vielä löytää vastauksen. Pallo putosi Craig Dawsonille kulmapotkusta, ja hän laukoi sen saksarilla Schmeichelin käsien kautta sisään. Ottelu päättyi täten 1-1.